Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, August 29, 2017

Death Note (2017 film)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Death Note versi American dah keluar..
Ditayangkan di Netflix pada 25.08.2017..
Ramai juga yang review kata tak best..

Pada Sha bukan tak best tapi memang memang memang tak best... 
Hancur dan hancur.. 
Dahlah ganas gila..
Tak sesuai ditonton bersama kanak-kanak.. 
18sx dan 18sg..
Hancur harapan.. Sha tengok 15minit awal je dah kecewa..
Tapi tengok jugalah sampai habis.. 
Memang menyesallah tengok..
Tak pernah lagi rasa menyesal macam ini.. Huhuhu..
Korang dah tengok?


14 comments:

  1. tak nak la tgk. still suka yg versi jepun lagi..hihi

    ReplyDelete
  2. rasanya saya perah tengok cite ni dulu2

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kalau WP nak tonton, tontonlah versi Jepun.. Versi Amerika nie mengarut..

      Delete
  4. Replies
    1. yg versi america nie tak best langsung mv..

      Delete
  5. Teruk sungguh nampaknya cerita ni. Tak elok lah nk tgk dgn anak kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Agak teruklah untuk Sha.. Memang tak sesuai tonton bersama anak-anak..

      Delete
  6. action teruk sangat ka ? yang jepun nye yang latest seddddih T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada Sha teruklah.. Huhuhu.. Yup yang latest punya sedih kan..

      Delete
  7. Replies
    1. Tak tengok pun takpe sis.. mengarut je yg versi america nie..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI