Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, August 29, 2017

3 Meals A Day Sea Ranch

Assalamualaikum..
hye semua..

Rancangan realiti kesukaan Sha ini..
Sebab ada penyediaan masakan..
Semuanya dari sumber di sekitar rumah dan kejiranan..
Kadang-kadangdapat tengok mereka memancing, bercucuk tanam dan membuat bermacam-macam kerja..
Part yang paling syok masa mereka menyediakan sarapan, makan tengahari dan makan malam..
Sha suka part yang ini..
3 Meals A Day Sea Ranch ini season yang ke tujuh..
Rancangan yang ini merupakan kedua dirakam di Deukryang Island, Korea.
Celebrity yang ada dalam rancangan ini ialah Lee Seo-jin, Eric Mun & Yoon Kyun-sang.

Rancangan ini baru blagi bersiaran.. Baru ada 3 ke 4 episod je..
Yang ada sarikata BI baru dua episod..
Tapi memang menariklah..

Lee Seo-jin, Eric Mun & Yoon Kyun-sang

7 comments:

  1. Korea ni mmg rancangan menarik2.. xleh kata apa.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Siti.. Setakat ini kalau rancangan masak-masak memang tak pernah tak menarik..

      Delete
  2. Boleh try tengok citer ni Sha..
    Suka tengok kehidupan orang di negara luar..

    ReplyDelete
  3. Macam kita tanam pokok pastu masak ikut apa kita ada ya? Menarik.

    ReplyDelete
  4. dah x langgan astro ni terus ketinggalan ceta korea haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI