Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, August 25, 2017

Mighty White : Mini Loaf Butterscotch Caramel

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom makan..
Sha makan roti je hari ini..
Tetibe macam best je tengok roti keluaran Mighty White ini..
Dengan bungkusan berwarna kuning yang menarik..
Sedap makan roti ini bersama nescafe..
Memang mengenyangkan..

Bersama secawan Nescafe Latte Mocha..

7 comments:

  1. Hana suka roti ikan bilis dan butter & sugar Mighty White. memang sedap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ikan bilis tu sedap.. Butter ngn sugar tak pernah cuba lagi..

      Delete
  2. sedap dah tu Sha, buat alas perut kan :)

    ReplyDelete
  3. Macam sedap je roti Butterscotch tu

    ReplyDelete
  4. roti baru ni ye sha.. x pernah nmpk lagik sblm ni.. ke lea yg x perasan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI