Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, August 16, 2017

Promosi Murah Di Petronas

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tadi singgah di Petronas..
Memang dah lama dah nampak promosi ini..
Tapi tak terbeli..
Hari ini baru rasa macam nak beli..
Maggu Mamee Express tu 1 cup RM1..
Wonda Coffee tu pula RM3 untuk dua tin..
Disebabkan yeringin nak rasa Extra Presso tu, Sha amik la satu..
Kopi tarik tu memang dah selalu minum.. Sedap..

Banyak lagi makanan yang promosi.. Aiskrim Cornetto RM2 je satu..
Ada macam-macam lagilah..
Silalah terjah Petronas terdekat..

Sedap juga Mamee ini.. Selalu makan jenama Maggi je..

Belum minum lagi Extra Presso ini..
Siapa yang dah minum? Sedapke?

2 comments:

  1. Murah tu...bolehlah singgah petronas nanti

    ReplyDelete
  2. wah murah juga rm1 untuk maggi cup

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI