Shoplinks.Asia

Wednesday, August 9, 2017

The Mummy (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Akhirnya.. Dapat juga tengok filem ini..
Kalau tengok trailer dia, memang bestlah..
Bila tengok filem dia, Sha puas hati.. 

Memang best.. Lakonan Tom Cruise pun ohsem..
Cara dia bina karekter Ahmanet itu memang power lah..
Tom Cruise sebagai Nick pun ohsem..
Gempak bila ribut pasir dekat tengah-tengah bandar..
Pastu ada pula mayat hidup.. Pergh!!
Memang terbaiklah..
I like.. Hehehe.. 

Siapa dah tengok?
Suke ke suke? 

Dan Sha menantikan filem-filem yang seterusnya dari Dark Universe.. 
Kalau tak silap Bride of Frankenstein yang akan keluar bulan Februari 2018..
Harap-harap ada Ven Helsing jugalah.. 



9 comments:

  1. Dah tengok, I would give 6.5/10 hahaha

    ReplyDelete
  2. best citer ne kak..hakim dah tngok..jemput singgah www.hakimramli.com

    ReplyDelete
  3. tak tengok lagi. insyaAllah kalau berkesempatan mek nk tgk jugak :)

    ReplyDelete
  4. belum tengok lagi..macam best movie lakonan Tom Cruise tu

    ReplyDelete
  5. Dah tengok boleh diterima best gak.. Tak ter view lagi filem ni dalam draf hahahaha

    ReplyDelete
  6. Dahhh tengokkkkk.. Best la jugak..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI