Shoplinks.Asia

Friday, August 4, 2017

League Of Gods (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Semalam layan filem dari China..
Menarik betul grafiknya..
Yang tak best, bersambung pula..
Adoilah.. Potong jiwa dibuatnya.. 

Ingatkan adalah adegan antara naga hitam dan naga emas..
Tapi memang menariklah ceritanya.. 

Tengok dengan anak dara kecik tu..
Maka banyaklah sesi soal jawabnya..
Curiosity nya tinggi..
Macam-macam disoalnya..
Kenapa lipan tu kejar budak kecik?
Kenapa budak kecik tu jadi besar?
Mana harimau bintang mak?
Orang tu besar kan mak..
Kenapa orang tu kecik?
Hahaha.. Mak layan je..
Namapun bonding time.. Kikiki.. 


 Sumber gambar : Google Image

7 comments:

  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Salam jumaat dari Maznee & selamat pagi

    Nampak macam terpengaruh dengan game league of legends

    Hmm

    Dah lama tak tengok movie macam ni

    ReplyDelete
  2. Dah lama dah tak tengok filem macamni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah tengok Radhia.. Tapi ada sambungan..

      Delete
  3. Wah ini ceita kungfu2 ni. Mesti Ada tebang2 kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI