Sample Cosmoderm - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, August 14, 2017

Sample Cosmoderm

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Sample Cosmoderm dari Blogger Syahirah dah sampai.. 
Sha dapat sebab sempat pm Syahirah di Facebook masa dia pos nak bagi sample ini.. 
Dapatlah Sha cuba dan tengok serasi ke tak dengan kulit.. 
Sha dah lama tak pakai skincare.. 
Memang teruja habislah nak cuba produk Cosmoderm ini.. 
TQ Syahirah untuk sample ini.. 

 
Tawaran untuk dapatkan sample Cosmoderm dari FB Nurul Syahirah
 TQ Awak..
 
Yeah!! Sample dah sampai..
Bolehlah cuba nanti..

7 comments:

  1. Ohhh rupenye.. nape tak perasaan ekk post ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh cuba kak sha! nanti review hehe mana tahu kalau okay, elsa boleh try jugak

    ReplyDelete
  3. Mama pernah pakai pencuci muka dia.. memang lembut dgn kulit. X pedihkan muka

    ReplyDelete
  4. Bestnya sha. Ana dah lama teringin nk try product cosmoderm ni.

    ReplyDelete
  5. selalu dengar review best pasal Cosmoderm tapi tak pernah cuba lagi :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, tahniah kerana anda merupakan penerima 1 botol serum rambut daripada saya.. Untuk butiran lanjut, jemput baca entri terbaru saya

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/08/top-commentor-julai-ogos-2017.html

    Tahniah sekali lagi...

    Shikin Razali

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..