Homestay Murah Perlis - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, June 4, 2018

Homestay Murah Perlis

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sabtu (02.06.2018) Sha sekeluarga ke Perlis, bawa MIL berubat.. Kami tidur di Homestay Murah Perlis.. Memang murah dan berbaloi.. Harga untuk satu malam RM130 je..

Update: Sorry ye.. Sebenanrnya entry ini bergambar tapi tak tahu kenapa jadi macam ini.. Homestay ini okay.. Ada 3 bilik.. 2 bilik ada penghawa dingin 1 lagi kipas syiling.. Ada peti ais, mesin basuh portable dapur dan pinggan mangkuk.. Bilik utama ada bilik air dan ada satu lagi bilik air dekat luar.. Yang menariknya homestay ini dia sediakan satu kotak dekat pintu masuk.. Tempat letak kunci menggunakan password.. Memang memudahkan urusan antara penyewa dan pemilik homestay..

Gambar ini Sha jumpa dekat Mudah.my
Kotak Kunci Ber-Passcode

10 comments:

  1. uwahhhh.. how was the homestay? ray dulu ke perlis atas tiket game n stay kt hostel je all the time.

    ReplyDelete
  2. Comeinya posting ni. Simple je takde gambar pun, tapi maklumat sampai.

    :)

    ReplyDelete
  3. Oh sama macam last cuti saya ke Cameron, guna box kunci jugak. Agaknya ni trend rumah sewa sekarang untuk lebih senang kot..

    ReplyDelete
  4. masa pegi jalan luar sewa airbnb pun semua pakai kunci macam ni. ada satu rumah tu kemain gabak size benda tu and dari besi. berat gila tapi kunci cinonet je kat dalam.

    ReplyDelete
  5. nanti share le gambo homestay nyer, Sha.
    130 tu ok. affordable.

    ReplyDelete
  6. tak nampak pulak gambar, murah daah ok 130 semalaman

    ReplyDelete
  7. wahhh first time tengok key box macam tu

    ReplyDelete
  8. murahnye 130 jerk semalam.. Biasanye susah nak dpt harga camtu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..