Sambutan Hari Lahir Amani - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, June 24, 2018

Sambutan Hari Lahir Amani

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Sebenarnya ulang tahun Amani pada 20.06.. Memandangkan tarikh tu jatuh pada Syawal, makanya tak dapatlah nak menempah kek.. Amani dah request nak kek cheese.. Kakak tu ada hanya pada hari Ahad.. Tu yang celebrate pada hari Ahad (24.06.2018).. Dah besar ni, ada kehendak sendiri.. Cumanya tak adalah dia request yang bukan-bukan.. Setakat cheese kek dan KFC.. Bolehlah mak layankan.. Setahun sekali je.. Kikiki.. Lagipun memang dah spare siap-siap untuk dia.. Dari awal tahun dia dah ingatkan pasal birthday dia.. 

Cheese Cake yang menjadi idaman.. RM36 je.. Berbaloi sangat dengan harga.. 

Kami-kami aja.. 

11 comments:

  1. Selamat hari lahir Amani. Semoga Amani menjadi anak solehah dan menjadi kebanggan ibu dan ayah.. Belajar rajin-rajin dan jangan lupa untuk balas jasa ibu dan ayah yea..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Amani..sedapnya cheese kek tu, byk grated cheesenya..

    ReplyDelete
  3. happy birthday amani..sama date busday ngan ank akak..suka la tu busday girl dpt kek idaman

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday. wah sedapnya nampak cheese cake tu

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir Amani semoga menjadi anak yang solehah.
    Wow! banyaknya cheese mesti sedap

    ReplyDelete
  6. febret anak2 MV juga tu kek chesse

    ReplyDelete
  7. moga jadik anak yg solehah ye, amani.
    membesar dgn sihat dan cantik serta cerdik... in shaa Allah.

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir amani.. semoga sihat selalu dan dimurahkan rezeki.. semoga jadi anak solehah.. amin

    ReplyDelete
  9. meriahnya cheese dia, tengok pun dah bahagia. Happy belated birthday amani :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..