Koleksi Sampul Duit Raya 2018 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, June 24, 2018

Koleksi Sampul Duit Raya 2018

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Tahun ini tak banyak dapat sampul duit raya.. Pasaraya pun tak ada nak bagi sampul duit raya.. Selalu tu kalau beli baju, dapatlah sepeket dua.. Tahun ini tak ada langsung.. Ingatkan memang tak adalah.. Tapi, Alhamdulillah.. Ada juga walau tak banyak.. Antaranya seperti dibawah..

Sampul ini Sha dapat sebab Pre-order novel Projek Seram: Opis dengan penulis Naim Tamdjis.. Dapat dua peket tau.. 

Yang ini encik suami dapat sebab bayar zakat simpanan.. 

Yang ini pun encik suami yang dapat.. Sebab bayar bil indah water.. 

Ini pula dapat masa buat urusan dekat Agro Bank.. 

Yang ini Sha dapat sebab beli dua botol Air Katira di Cool Blog.. 

Beli Bucket KFC dapat sepeket sampul.. Ada 5pcs pelbagai warna dalam peket ini.. 

9 comments:

  1. Waahhh bestnya.. byak sampul surat akak

    ReplyDelete
  2. Wahh banyak juga dapat tu. Kita xda pun

    ReplyDelete
  3. cantik3.
    Yang penting isinya
    biru ke hijau ke, merah ke, unggu ke

    ReplyDelete
  4. Wah banyak betul sampul raya akak...

    ReplyDelete
  5. suka tengok design sampul kad raya...kreatif..

    ReplyDelete
  6. MV ada yg isuzu, kfc, mcd dan avon

    ReplyDelete
  7. cantek laa sampul duit raya yang novel seram tuu. hitam gituww hehee

    ReplyDelete
  8. menarik.
    boleh simpan sekeping sekeping, buat kenangan di masa depan, sha.
    aida thn ni nak simpan buat koleksi.
    agar di masa depan, dpt tgk balik dan senyum sendiri :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..