Power Bank dari Lazada - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, June 22, 2018

Power Bank dari Lazada

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Pantas dan laju.. Beli 19.06.2018 di Lazada.. 20.06.2018 barang dah sampai.. Memang terbaiklah perkhidmatan dari Lazada ini.. Power bank dah rosak.. Tu yang beli baru.. Survey dekat kedai (walk-in), mahal ya amat.. Dekat RM100 lebih.. Bila survey online RM50 dah dapat.. Free Delivery lagi.. Memang rembat terus dua biji lah.. Tak yah nak share-share dengan encik suami.. Kikiki.. Lagipun sajalah belanja encik suami sebab banyak dah menolong Sha dalam urusan rumah sebelum ini.. Rezeki dikongsi bersama gitu..

Mine is Red
Jenama Musun (RM47.10)

Encik suami punya warna hitam, jenama CAZA.. RM58.80

16 comments:

  1. cantik la power bank yg black color ni. beli kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. omooo sori tak perasan kak sha dah mention kat title..hihi

      Delete
  2. beza betul harga online shoppers. Cantik pulak tu design dia

    ReplyDelete
  3. seronok shopping kat Lazada semua benda ada. kalo kena gaya memang barang sampai cepat kan..

    ReplyDelete
  4. cantik juga.. mostly brand power bank byk dr china kan..

    ReplyDelete
  5. irda pernah beli juga online power bank ni,tapi entahlah kualiti tak bagus,sedoh sangat,tapi taak serik nak beli lagi,yang sha punya ni irda berkenan pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tengok bintang dan komen pembeli Irda.. Sha selalu buat macam tu.. Satu lagi kena tengok official store..

      Delete
  6. Cantik la power bank yang warna hitam tue.. Ingat nak beli jugak sebab selalu jugak berebut dengan hubby..

    ReplyDelete
  7. aida beli kat lazada ari tu.
    RM29 aje. offer.
    jenuh jugak ler nak dpt kan harga tu, sha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..