Koleksi Buku Raya 2018 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, June 26, 2018

Koleksi Buku Raya 2018

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Ini buku raya saya.. kikikiki..
 
Beli dengan penulis pada 21.06.2018 dan sampai ke tangan pada 22.06.2018.. Cepat dan pantaskan.. Sha beli harga kombo memang berbaloilah.. Kalau berminat boleh Klik SINI..

 
Dua-dua buku ada tandatangan..

 Yang ini pun Sha beli dengan penulis.. Tapi yang ini belum sampai lagi.. Sha beli pada 12 June 2018 dengan harga kombo juga.. Beli sebab terpengaruh dengan review.. Masih menanti ketibaan buku.. Nak order? Klik SINI..
Update 12.07.2018 - Yeah!! Buku dah selamat sampai..

 
Yang last ini Sha order dengan Karangkraf Mall.. Tengah flat rate RM4 untuk postage.. Memang rugilah kalau menolak.. Dahlah diskaun 15% harga buku..  Sha baru je bayar pada 26.06.2018 dan masih menunggu ketibaan buku.. Klik SINI untuk membeli.. Buku berjaya sampai dengan pantasnya pada 27.06.2018..

15 comments:

  1. wahh..ada buku raya..selamat membaca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Gatal tangan kalau tak beli..

      Delete
  2. wahhhhh raya pun rancak kaksha! Ni baru membelek satu novel padahal dah masuk sebulan dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. Satu buku pun tetap membaca..

      Delete
  3. wah... siap ada buku raya lagi... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Sebab beli bulan Syawalkan.. tu yang bubuh buku raya..

      Delete
  4. Meriahnya buku raya ... Mrs pip stop dulu beli novel, byk sgt dah rasanya, tp baca cuma seketul dua ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak adalah meriah sangat.. kikiki.. Sama juga macam mrs pip, ada je yang tak baca lagi tapi tu lah..

      Delete
  5. wah byk nyer buku raya.
    lumayan :)

    ReplyDelete
  6. bestnyaaa... bertambah koleksi novel akak

    ReplyDelete
  7. time raya ni banyak betul promo buku. saya pun terpengaruh beli juga buku raya..hihi

    ReplyDelete
  8. byknya buku kak sha. busyra suka tngok banyak koleksi buku

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..