Rampage (2018) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, June 21, 2018

Rampage (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sha baru je tengok filem ini.. Memang terbaiklah.. Cuma penamatnya Sha kurang suka.. Pada Sha sekurang-kurangnya tunjuklah George ditempatkan di mana.. Yellah, George dah membesar dan tak boleh duduk sekali dengan Gorilla yang normal kan.. Nak lah juga tahu dimana George akan diletakkan.. Ini tamat macam tu je.. Tahulah dah menang lawan dua raksasa lain..

Sha suka lakonan The Rock dan juga Gorilla tu.. Nampak sangat real dan menawan.. Pada Sha, walaupun cerita ini simple tapi Sha suka dan jalan ceritanya.. Dari mula sampai ke penamatnya.. Memang best dan ohsem.. Reaksi dan tindakan pelakon serta haiwan yang mengganas pun best.. Tapi penamat dia terlalu simple.. 

4 comments:

  1. Selamat malam Ibu ucapkan, singgah blog walking blog sis sha.

    ReplyDelete
  2. geram je tengok george masa hujung cerita tu. Pandai betul kenakan orang

    ReplyDelete
  3. belum tgk lg.. kalau movie ada the rock mmg best. mungkin ada part 2 kot

    ReplyDelete
  4. best!
    sgt suka...
    siap dah mr.asben aida donlod.
    ulang tgk kalau-kalau boring, sha.
    the rock is the best lah. kelakar :) hi hi hi hi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..