Kak Lang Gojes oleh Illya Abdullah - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, June 30, 2018

Kak Lang Gojes oleh Illya Abdullah

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Buku ini Sha pre-order dengan penulis.. Cetakan terhad.. Harga buku RM20.. Berminat, voleh hubungi penulis di SINI.. Sebab selalu ikut petikan-petikan mengenai Kak Lang ini di Facebook penulis dan Page Kak Lang.. Tu yang Sha beli buku ini.. Kikiki..

Cerita mengenai Kak Lang Gojes yang agak nakal bersama kawan-kawannya iaitu Pocong, Toyol dan Penanggal.. Serta Pak Semeon, Tok Imam dan juga anak lelaki Tok Imam..

Memang berjaya melegakan tekanan dan menggembirakan hati yang membaca.. Serius kelakar.. Tak seram okay..
Sha baca dan selesai pada 30.06.2018.. Sekejap je baca buku ini..

Buku sampai pada 29.06.2018..

Penanda buku dan kad penulis.. 

Tandatangan dan kata ucapan dari penulis.. Berbaloi-baloi.. Okay.. 

12 comments:

  1. macam best je sebab takseram haha

    ReplyDelete
  2. hahaha tengok kartun dia pun kemain kak lang siap ada bunga lagi

    ReplyDelete
  3. Terbaek.. mcm best jer buku ni :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab selalu singgah di blog ejulz yg x seberapa ni :)
    1. Senarai Pengomen Tegar JUN 2018

    ReplyDelete
  5. haaaa buku macam ni kite suka. tapi seram tol watak2 dia hahha..

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti di hujung minggu, Ibu singgah blogwalking pagi ahad di blog sis sha

    ReplyDelete
  7. Selamat pagi, nice sharing sis. Semua orang nak gojes luaran. Semoga kita gojes juga dalaman. Hati sihat hidup selamat dunia akhirat

    ReplyDelete
  8. menarik la tngok buku ni. kartun dia pun cntik

    ReplyDelete
  9. tengok cover depan pun rasa macam lawak ceritanya

    ReplyDelete
  10. Walaupun watak seram, tapi nampak friendly :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..