Farm Fresh: Yogurt Mango - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, June 9, 2018

Farm Fresh: Yogurt Mango

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Sha dapat yogurt ini secara percuma dari penjual produk Farm Fresh dekat pejabat Sha ini.. Sha dah 2 kali beli Farm Fresh Susu Kurma dengan beliau.. Kali kedua ini dapat gift pula.. Sukalah Sha.. Sebab memang dah lama teringin nak rasa Yogurt ini.. Orang bagi free, lagilah seronok nak mencuba.. 

Perasa mangga.. Buah kegemaran Sha.. 

Rasa yogurt dan buah mangga tu memang best.. Masam tapi tak masam melampau.. Lepas tu ada ketulan mangga, memang bestlah kan.. 

10 comments:

  1. Perjuangan mencari lailatul qadr di teruskan malam ini. Selamat berjuang di malam 25 ramadhan.

    ReplyDelete
  2. Mama singgah blog walking malam malam buta ni. Hehe. Makan yogurt bagus untuk cuci usus tau.

    Bagus Sha makan yogurt

    ReplyDelete
  3. aduii sodapnyaa. kc suka mangga haha

    ReplyDelete
  4. Lama gile x makan yogurt.. Nampak yg sha makan ni cam sedap jerk..

    ReplyDelete
  5. tk pernh plak tgk yogurt yg farm fresh ni...biasa bli yg nestle kalo yogurt...baru ada ke keluaran ni..ke akak tk prasan...

    ReplyDelete
  6. tmpt mrs pip ni ada masanya susah sgt nak dptkan bekalan yogurt ...
    pekan ni terlalu kecil, dan rasanya org kat sini tak makan yogurt sangat kot :))

    ReplyDelete
  7. tak pernah pula usha yogurt dari farm fresh ni

    ReplyDelete
  8. best sangat kalau mangga masam2 manis lepastu ada pulak ketulan buah dia.

    ReplyDelete
  9. wah, farm fresh ada yogurt dah...
    bagus.
    before ni ada beli susu kurma aje, sha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..