Tomb Raider (2018) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, June 2, 2018

Tomb Raider (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dah tengok dah filem ini.. Memang berbeza betul dengan lakonan Angelina Jolie.. Yang ini nampak lebih realistik.. Watak Lara tu pun tak adalah ohsem sangat.. Sebab remajakan.. Tapi Sha suka aksi yang dipaparkan.. Penamat dia macam akan ada sambungan je..


5 comments:

  1. mr.asben ada donlod citer ni, Sha.
    aida baru tgk awal-awal.
    still imagine Jolie as heroin la.
    Jolie cantik, seksi, berkarakter.
    itu yg aida nampak Lara baru ni not so good.
    weekend ni nak sambung tgk lah.

    ReplyDelete
  2. Tomb Raider Angelina dah lupa macam mana, Tomb Raider yang baru ni tak tengok lagi tapi kalau action best, memang masuk dalam list ni

    ReplyDelete
  3. rasa cm dh tgk... tapi x igt.. adehh.. ingatan x berapa nk kuat dh skrg.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. tak tengok pun lagi ....maybe nak masuk dlm list , tomb rider kan satu masa dulu mmg femes.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..