Domino's Pizza : Ssamjeang Beef - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, June 21, 2018

Domino's Pizza : Ssamjeang Beef

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Maaflah ye.. Entry makan lagi.. Kikiki.. Kalau bulan Ramadhan macam tak sopan je kan share pasal makanan semua ini.. Tapi disebabkan Ramadhan dah berlalu, makanya Sha pun up lah semua entry pasal makanan ye.. Kikiki.. Jangan marah tau.. Kalau ikutkan Ssamjeang Pizza ini dah lama ada cumanya Sha baru je berkesempatan nak cuba.. Itupun macam seram-seram juga nak cuba sebab ramai yang cakap Pizza ini pedas.. Dan ternyata, pizza ini memang pedas.. Pedas gila.. Meleleh air mata Sha.. Hahaha.. Sha emmang tak makan pedas..

 
Ssamjeang Beef - Pergh!! Pedas giler.. Menangis makannya.. Mujurlah Sha beli yang kecik je.. 
 
 
Fabulous Four - Memang kesukaan Sha.. Sebab ada Cheesy Cheddar Stick, Crazy Chicken Crunchy, Roasted Chicken Drummet dan Breadstick..

6 comments:

  1. akak pn tk mkn pedas tp dh rasa la juga..bole mkn sekeping je..aritu dh try yg beef, chicken & tuna...paling suka yg beef..skarang ada yg baru prawns plak

    ReplyDelete
  2. terliur tengok gambar hahaha ni yang rasa nak order ni

    ReplyDelete
  3. sedapnya, berapa ni kak? nak gi try jugak la

    ReplyDelete
  4. sdap tu..kita dah try yg samyang..:)

    ReplyDelete
  5. sedap,pedas dan paling suka ada cheezy cheddar stick tu

    ReplyDelete
  6. wah menu baru.. cheeezy tu mmg sedap

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..