Thursday, July 9, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 30

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sehat ke hari ini..? Makin dekat dah anak-anak ini nak kembali ke sekolah.. Cikgu masih lagi bagi kerja sekolah melalui WhatsApp.. Memang pulun habislah anak-anak ini membuat kerja sekolah dan ujian.. Tadi petang Sha singgah sekolah, ambil kertas soalan yang cikgu tinggalkan di pondok pengawal.. Sempat ke tak siapnya, ambil je dan suruh anak-anak buat.. 

Sha pun sibuk kejar buat stok take yang masih banyak nak di periksa.. hehehe.. Rasa mavam tak akan habis je kerja.. Gitulah kerja, ada masa banyak dan ada masa sikit.. Blog pun tak sempat nak update sangat.. Blig kawan-kawan pun naknkena pulun jenguk nie nanti..Maaf he mana yang Sha tak sempat nak terjah tu.. Sha usahakan juga ye..

5 comments:

  1. yelah kan cikgu pun nak capai kpi jugak tu... dah makin dekat sekolah banyak bagi kerja supaya jangan ada yang lupa hehehe...

    takpe, dulukan kerja yang utama tu baru jalan2 baca blog

    ReplyDelete
  2. Dah tak lama sekolah nak buka. nanti ibu2 makin busy urus anak sekolah kan..

    ReplyDelete
  3. skrang mmg fasa anak2 kalut siapkan homework. haha anak2 buah saya pun..
    baruuuu tahu takot depa kalut nak buat..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »