Monday, July 27, 2020

Minuman | Kayaraya Green Tea dan Chocolate Hazelnut

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pertama kali Sha cuba air ini.. Kawan pejabat yang jual.. Sebotol ini RM10.. Sha beli dua rasa je.. Air Kayaraya ini ada 4 rasa.. Dua lagi bandung dan teh.. Saja beli, nak cuba dan support bisnes kawan-kawan.. Cumanya tak boleh beli selalulah.. Airnya padu giler..

Pekat memikat.. Tengok warna pun tahu..

Puas minumnya.. Rasa coklat yang pekat dan sepakat bersama kacang hazel memang memuaskan tekak.. Mewah dan bau dia pun sedap..

Teh hijau dia pun sedap.. Ngam-ngam je rasa teh dan susu dia tu.. Bolehlah nak minum sesekali bila teringin air teh hijaukan.. Hehehe..

8 comments:

  1. timm suka gila dgn green tea, sedap wlaupun sesetgh ada yg ckp mcm mkn rumput, haha

    ReplyDelete
  2. Nampak sangat yummy air ini :)

    ReplyDelete
  3. yang green tea tu nampak menggoda..
    air2 cemni mmg xleh minom selalu kadang2 xpe sbb trasa tingin kan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »