Saturday, July 4, 2020

Filem China | Biography of the Mutants (2017)

Assalamualakkum..
Hye semua..

Ini mini siri sebenarnya.. Sha tengok online je dekat Youtube.. Malangnya episod 1 je yang ada subtitle.. Yang lagi 5 masih belum ada.. Kena bookmark jelah dulu.. Dah ada subtitle baru sambung tengok..

Untuk episod pertama ini kisah sebutir permata yang dipanggil Heart of Pangu menjadi rebutan penjahat bernama Lian Sha namun permata tersebut telah ditelan oleh sami kecik.. 3 orang pahlawan telah menyelamatkan sami tersebut dan mencari orang yang boleh mengeluarkan permata tersebut semula.. Cerita bersambung.. hehehe..

Bila tengok filem ini macam tengok Sun Wukong pula.. Watak-watak tu ala-ala karekter dalam sun wukong..

Movie: Biography of the Mutants | ChineseDrama.info
The Heart of Pangu
Lian Sha is an organization that aims to create a nation that mutants can call their own. To obtain more power, their leader Jialouluo (Luo Bin) has been continuously searching for the heart of Pangu. Tian Zhuyan (Lu Yujing), Lie (Yu Haorui) and Yan Liusha (Yu Lei) are three bounty hunters on a mission. They chance upon Jiang Liuer (Cui Can), the little monk whose destiny is tied to the heart of Pangu.
Boleh tonton di sini Biography Of The Mutants..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »