Friday, July 10, 2020

Drama Korea | My Wonderful Roommate (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak layan drama Korea.. Hehehe.. Kali ini kita layan yang dekat Youtube je.. Drama pendek je.. 8 episod dan setiap episod 10 minit je.. Kisah dua orang sahabat yang dah lama terpisah dan bertemu semula.. Duduk serumah dan berkerja di tempat yang sama.. 

Selain itu ada juga dipaparkan politik kotor di tempat kerja dan perangai rakan sekerja yang annoying.. Nicelah drama dia walaupun pendek..

Exciting to Work (2020) poster
Drama: Exciting to Work
Country: South Korea
Episodes: 8
Aired: Apr 22, 2020 - Jun 10, 2020
Aired On: Wednesday
Duration: 10 min.
A story about a breathtaking and thrilling office romance between Lee Eun Jung, who lives at home with a friend at a young age, and Jung Jae Hoon, the team leader of her old friend and Eun Jung's first work.
Sha tengok drama ini kat Youtube.. Nak tengok?? Klik je SINI.. 

6 comments:

  1. ok. dah saved. malam kang leh layan.
    tq for sharing...

    ReplyDelete
  2. baru tahu citer ni.. skrng ni tak tengok drama apa2 lagi sbb tnggu its okay not to be okay habis. saiyaa xleh tengok skerat2.. kena full.

    ReplyDelete
  3. wahhh boleh layan kejap ni

    ReplyDelete
  4. mcm best tapi sy kurang minat drama korea huhu

    ReplyDelete
  5. geram je kalau politik office kotor lepastu ada officemate yang annoying. Nak buat kerja pun berasap je kepala

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »