Friday, July 31, 2020

Makanan | NutriPlus: Ayam Goreng Bertulang Karaage dengan Sos

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli produk ini sebab terpengaruh dengan Youtuber Syedot.. Hahaha.. Tengok Syedot makan macam best je.. Terus gi cari dan beli.. Puas hatilah.. Memang sedap.. Nak goreng pun senang sebab ayam ini dah masak cuma tepung dia je tak berapa masak.. 

RM13.80 (850g)
Ada lebih kurang 9 ke 10 ketul ayam dengan 4 sachet sos..

Ini rupa ayam sebelum digoreng.. Banyak juga sos tu dalam 1 sachet..

Setelah digoreng.. Serius sedap ayam dia.. Makan macam tu je pun okay, makan dengan sos tu lagi sedap.. Sos dia rasa pedas manis.. Memang ngamlah..

7 comments:

  1. Nampak sedap. Tak pernah cuba lagi ayam ni.

    ReplyDelete
  2. post ni pon buat terliur jugak nih~ hahah Happy Eid Adha Kak Sha!

    ReplyDelete
  3. Siap ada sos lagi. Wahhh nak cari jugak la nanti

    ReplyDelete
  4. Sedap nampak tu, ekceli first time dengar karaage tu hehe

    ReplyDelete
  5. Wah menarik.. boleh try juga lepas ni..

    ReplyDelete
  6. wahhh siap ada sos lagi. Boleh try kalau jumpa nanti

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »