Jelmaan oleh Khairul Naim Abdul Wahab - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, October 2, 2016

Jelmaan oleh Khairul Naim Abdul Wahab

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli novel ini secara direct dengan penulis..
Melalui WhatsApp dan Bayaran di Maybank2u..
Lama dah aim.. Baru ini dapat nak membeli..
Masih ada sebuah lagi yang nak dibeli..

Sha buat bayaran pada 22.09.2016..
Penulis pos buku pada 25.09.2016..
Novel sampai pada 26.09.2016..

 
Jelmaan dah dapat..
Lindungi aku next month (Insya Allah)

Berminat nak beli??
WhatsApp : 0176705129 - Naim

 

Review Sha bagi Novel Jelmaan Karya Khairul Naim Abdul Wahab..
 "Tika hati remuk dan lara, Tika itulah ketuanan Syaitan bermaharajalela. Bila cinta tak berbalas, Jelmaan puaka pula berjanji ikhlas."
 Firstly.. Sha sedih.. Kenapa?? Sebab citer nie bersambung.. Lama nak tunggu nie.. Tak sabar nak tau apa yang jadi sebenarnya..
Jelmaan nie best dalam kelasnya yang tersendiri..
Bukan sekadar cerita seram sahaja tapi ada diselitkan sejarah mengenai siam, kedah dan penjajahan..
Memang bila baca novel ini rasa macam baca sejarah tapi dengan cara yang lebih menarik dan ohsem.. Memulakan pembacaan dengan perasaan menggebu-gebu nak tau siapa pembunuhnya.. Namun pengakhiran bacaan rasa macam nak nangis.. Hahaha.. Penulis memang pandai memainkan emosi pembaca.. Why?? Sebab dia bagi jawapan siapa yang membunuh tapi tak bagi jawapan kenapa pembunuh tu boleh jadi begitu?? Kenalah tunggu Jelmaan 2 keluar..
Semoga penulis akan terus menulis..

8 comments:

  1. Seksa jiwa raga saya kalau baca novel yg ada sambungan ni. Dah macam tunggu filem baru keluar panggung. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Jenuh nak tunggu sambungan dia.. hehehe

      Delete
  2. filem seram pun saya tak layan.. kalau novel rasanya pun x layan jugak kot.. hehehe

    ReplyDelete
  3. skarang ni semua dah beli online. lg senang kan..

    ReplyDelete
  4. wah makin banyak koleksi sha kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..