Shoplinks.Asia

Sunday, October 9, 2016

Alexa Ranking

Assalamualaikum..
Hye semua..
Lepas singgah blog Mas semalam..
Tetibe teruja nak check ranking blog Sha di Alexa..
Hasilnya seperti dibawah..

 
 Ini sha cuba pada 03.10.2016

 

 

12 comments:

  1. macam mana kaksha check eh? sy buat selalu tak jadi...kena daftar dulu ke apa apa ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai.. Akak tak daftar pun.. just masukkan address blog je dekat Enter a site.. pastu dia keluar ranking tu..

      Delete
  2. Sites linking to our site tuh still saya tak faham.. ~_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun x berape faham yg tu Gee.. hehehe..

      Delete
    2. Kalau tak salah site lingking tu laman yang ada mention url blog kita.

      Delete
  3. Tahniah kak Sha.. hmm setau sayalah kan, site linking to our site tue maksudnya kat mana link blog kak Sha dibuka...Contohnya blog kak Sha diklik melalui mialiana.com dalam page mialiana.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi

    ReplyDelete
  4. Tinggi jugak rankingnya,Tahniah! Dah lama tak update blog. Rangking pon jatuh tak muncul-muncul dalam lautan pasifik laman-laman lain hahaha.

    ReplyDelete
  5. ranking blog sy dah lama jatuh sejak tak aktif berblog tahun 2015.. :(

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI