Audit SIRIM 2016 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, October 23, 2016

Audit SIRIM 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Maaflah.. Tak sempat Sha nak Blogwalking 3,4 hari ini..
Sha kekurangan masa dan kepenatan yang amat sangat..
Library Sha kena audit dengan SIRIM untuk pensijilan semula..
Memang terkejar-kejar dan gundah gulana dibuatnya..

Sebabkan dalam jadual, ada library..
Masanya pula lama.. 2 jam okay..
Perasaan tu dok risaulah.. Apa agaknya dia nak tengok..

Hari kejadian (19.10.2016), auditornya datang pukul 3..
So.. kat situ cam dah legalah.. Sebab dia tak datang kul 2.30 seperti dijadual..
Harapannya cepatlah dia balik.. Hahaha..
Kalau ikutkan memang l=dah ready nak terima auditor..
Tapi yellah perasaan gementar tu tetap ada..

Alhamdulillah.. Semuanya berjalan lancar..
Banyak juga cadangan penambahbaikkan yang diberi..
Auditornya pun ramah dan mesra..
Lama tau dia stay kat Library..
Dari pukul 3 sampai pukul 4.45petang..

Esoknya (20.10.206) masa penutup audit Library dapat OFI..
Stress owh.. OFI sebab CCTV.. Wargh..!!
auditor tu tak tanya pun pasal CCTV tu..
Dia just sembang2 je..
Sekali dia bagi OFI..  Sedih rasanya..
Next year dia datang lagi untuk tengok..

Harapnya okaylah semua..

4 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusan kak.. :)

    ReplyDelete
  2. Aminnnnn. Semoga dipermudahkan. tahun depan make more improvement okay?

    ReplyDelete
  3. lah cctv jer ker huhu...tmpt mv xda cctv,,kitorg sirim next year

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan tahun depannya...

    p.s menabung nuffnang..kfc :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..