Pos Malaysia Mobile Apps - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, October 31, 2016

Pos Malaysia Mobile Apps

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pos Malaysia Mobile Apps..
Sha dah install dekat HP..
Walaupun tak selalu membeli dan menjual..
Tapi saja suka nak install..

Pada Sha Apps ini mesra pengguna..
Tak susah nak install dan guna..
Just cari dekat Google Play Pos Malaysia Mobile Apps dan install..
Tapi pastikan masih ada memory ye di telefon anda..

 
Bila searching dengan keywords Pos Laju Track and trace dia akan keluar banyak Apps..
Pilih yang ada gambar Pos Malaysia tu..

 
Yang ini ye..
Atau boleh taip je terus Pos Malaysia Mobile Apps..

Antara Features untuk Apps ini:
1. Track and trace (Tracking History)
2. Postage calculator
3. Postcode finder
4. Outlet finder
5. Validate Prepaid

 
Paparan Apps nie di Handphone

 
Untuk jejak bungkusan korang..
Masukkan je tracking no..
Tapi tak boleh masuk banyak-banyak..
Kena jejak satu-satu..
Tapi nanti Tracking no itu akan ada dekat Tracking history..

 
Bungkusan Sha yang berjaya dijejak..
Hehehe.. Ini untuk Bungkusan yang dihantar menggunakan FlexiPack ye..

 
 Inilah dia bungkusan FlexiPack..
Ini harga lama ye..

 
Yang ini pula senarai tracking yang pernah sha cari..
Klik je Tracking History, nanti akan keluar paparan macam ini..
Bestkan.. Mudahkan..
Ke.. Sha je yang rasa best... Hahaha..
Maaflah ye.. Just info untuk korang..

6 comments:

  1. Bagus jugak apps ni sha.. Lea yg selalu shopping online ni patut kene instal ni.. haha.. thankz sha..

    ReplyDelete
  2. bgus jgk ni..nak install la.. mcm Unni ni rajin sgt beli online tak pnh tpikir pun nak install bnda ni.. sllu msti buka web cek tracking..hihihi..

    ReplyDelete
  3. wah semakin mudah ....ble lah install

    ReplyDelete
  4. bagus apps ni utk mereka yg berbisnes online.. kerja semakin mudah

    ReplyDelete
  5. senang lepas ni nak tahu status pos

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..