Shoplinks.Asia

Monday, October 17, 2016

Temujanji Amani di Klinik Pakar Pergigian

Assalamualaikum..
Hye semua..

Amani bertemujanji lagi dengan Doktor di Hospital Teluk Intan..
Temujanji yang ke 6 pada 10.10.2016..
Kali ini Sha tak bawa Imani sekali..
So Amani macam lost bila adik dia tak ada..
Tapi dapat jumpa kawan baru..
Kali nie check up tak lama..
Just rawatan susulan untuk tengok gigi Amani..

Banyak juga pesanan Doktor..
Amani dah kena pakai berus gigi dan ubat gigi dewasa..
Boleh makan gula tapi one shot je..
Maksudnya jangan makan sikit.. pastu jap lagi makan lagi..
Tak elok untuk gigi..
Kena rajin berus gigi sebab gigi kekal banyak dah tumbuh..

Next appointment tahun 2017..

 
Amani yang keseorangan..
Bila tak ada adik dia macam lost..
Tak ada kawan bermain..

1 comment:

  1. wah awalnya gigi dia tumbuh...amani sebaya wani kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI