Shoplinks.Asia

Friday, October 14, 2016

Alexa Ranking #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha saja check lagi di Alexa Ranking..
Alhamdulillah ada perubahan..
Sha check pada 10.10.2016..

Ada juga yang bertanya macam mana nak Check..
Firstly kena pergi dekat website Alexa..
http://www.alexa.com/

 
Akan keluar macam gambar kat atas ni..

 
Scroll down sampai jumpa box macam dalam gambar ini..
Masukkan alamat blog kita dan tekan find...

 Keluarlah paparan cengginie..

 
Ini rank terbaru Sha di Alexa..
Untuk tarikh 10.10.2016


 
Site linking pun ada perubahan..

14 comments:

  1. tahniah sha..MV punya angka 5 juta...kat malaysia langsung xda

    ReplyDelete
  2. sampai dua kali link blog saya naik kat situ. tapi masih saya tak faham camne dia berfungsi. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun tak berapa pandai sangat yg nie.. Hehehe..

      Delete
  3. wahh tinggi rank kaksha , saya 11,216 dalam malaysia. Thanks tips ni, baru first time tgk sbb baru tahu, heheheh

    ReplyDelete
  4. hehehe.. maseh Kak Sha.. dah check tadi...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak sha.. teruskan berblogging.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak dan keep blogging :)

    ReplyDelete
  7. Uissss hebat,.. Tahniah sha... :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI