Homestay di Putrajaya - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, October 25, 2016

Homestay di Putrajaya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sabtu 22.10.2016, Sha ke Putrajaya sempena Konvokesyen adik perempuan Sha..
Kami stay dekat Desa Pingiran, Putrajaya..
Rumah teres dengan dua bilik tidur beraircond..
Dua bilik air.. Ada peti ais, tv dengan astro Njoi..
Ada extra toto.. Sterika..
Baru RM150 semalam..

Ruang tamu..

Ruang berhampiran dapur..
Ada seterika..

Bahagian dapur..

Bilik tidur utama..
Ada aircond..

Bilik air dalam bilik tidur utama..

Bilik kedua..
Ada 2 tilam single dan aircond..

Bilik air kedua..

Tempahan homestay ini adik ipar Sha yang buat..
Keseluruhan yang Sha boleh komen, rumah ini okaylah..
Tapi dari segi pendawaian elektrik tak berapa kemas..
Untuk orang dewasa stay dan bermalam, kira okaylah...
Kalau ada anak-anak memang kena hati-hati..
Nama Homestay ini pun Sha tak tau..
Sebab tak ada pula ownernya letak signboard dan contact di bahagian depan rumah..
Sebelum checkout kami buang siap sampah-sampah dan kemas katil..
Memudahkan tuan rumah..

7 comments:

  1. Mungkin lepas ni tuan rumah boleh perbaiki kualiti wiring rumah tu... selain tu nampak selesa homestay tu :)

    ReplyDelete
  2. ssh juga org nk stay if xde no contact tu ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la eima.. Kalau ada boleh juga sha share kat sini..

      Delete
  3. harga boleh kira murah..not bad lah cuma bah pendawaian tue kena buat semula kot

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..