Tuesday, October 25, 2016

Homestay di Putrajaya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sabtu 22.10.2016, Sha ke Putrajaya sempena Konvokesyen adik perempuan Sha..
Kami stay dekat Desa Pingiran, Putrajaya..
Rumah teres dengan dua bilik tidur beraircond..
Dua bilik air.. Ada peti ais, tv dengan astro Njoi..
Ada extra toto.. Sterika..
Baru RM150 semalam..

Ruang tamu..

Ruang berhampiran dapur..
Ada seterika..

Bahagian dapur..

Bilik tidur utama..
Ada aircond..

Bilik air dalam bilik tidur utama..

Bilik kedua..
Ada 2 tilam single dan aircond..

Bilik air kedua..

Tempahan homestay ini adik ipar Sha yang buat..
Keseluruhan yang Sha boleh komen, rumah ini okaylah..
Tapi dari segi pendawaian elektrik tak berapa kemas..
Untuk orang dewasa stay dan bermalam, kira okaylah...
Kalau ada anak-anak memang kena hati-hati..
Nama Homestay ini pun Sha tak tau..
Sebab tak ada pula ownernya letak signboard dan contact di bahagian depan rumah..
Sebelum checkout kami buang siap sampah-sampah dan kemas katil..
Memudahkan tuan rumah..

7 comments:

  1. Mungkin lepas ni tuan rumah boleh perbaiki kualiti wiring rumah tu... selain tu nampak selesa homestay tu :)

    ReplyDelete
  2. ssh juga org nk stay if xde no contact tu ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la eima.. Kalau ada boleh juga sha share kat sini..

      Delete
  3. harga boleh kira murah..not bad lah cuma bah pendawaian tue kena buat semula kot

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »