Kamen Rider Amazons 2016 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, October 22, 2016

Kamen Rider Amazons 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Citer yang lama dah Sha tak tengok..
Kalau tak dulu memang rajin tengok siri ini..
Banyak lagi siri lain..
Ini yang dibuat semula dari Siri Kamen Rider Amazon tahun 1974..
Yang siri lama ini Sha tak tengok..
Sebab kelakar sikit..

Sha selalu tengok yang latest-latest je..
Yang Amzon 2016 ini pun ada kawan FB share tu yang Sha cari dan tengok..

Kamen Rider Amazons ini macam extreme sikit dari biasa..
Sebab raksasanya makan manusia..
Cara makan tu ditunjuk tau..
Agak ganas sikitlah..

Lepas tu ada aksi lelaki belasah perempun sampai lembik..
So emmang tak digalakkan menonton bersama anak..
Ini season 1.. Dengarnya akan ada season 2..
Yang menariknya dalam Kamen Rider Amazons 2016 ini ialah tajuk bagi setiap episod..
Tajuk bagi setiap episod tu mewakili alphabet...
Tak caya?? Ce tengok list kat bawah ini..

Season 1


Amazonz
Beast Inside
Colony Of Ants
Die Or Kill
Eyes In The Dark
For What I Fight
Game Of The Butchers
Hero Or Not
Into The Cannibal's Pot
Jungle Law
Killing Day
Lost In The Fog
M

Menarikkan..


Pelakon utama..

4 comments:

  1. Yang M tu belum ada tajuk ke? hehe...My Hero kot tajuk dia..

    ReplyDelete
  2. Pehhhhhhh pehhh kaksha layan cerita ni? Ain tak minat sgt sebab dia mcm fake gila haha mc ultraman

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..