Shoplinks.Asia

Thursday, October 27, 2016

KFC Cheezy Onion

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha da try KFC Cheezy Onion Crunch.. 
Sedap tapi cepat muak.. 
X le nak makan banyak..
Sos Cheezy Onion tu sedap..
Buat cicah dengan Kentang goreng pun best..

Amani pun suka sos cheezy onion tu..
Imani tak suka.. katanya tak sedap.. hehehe..
Anak dara sorang tu selera kampung..

 
Sha beli kombo yang ini.. Dapat
Kentang putar dan sayur yang besar 1..
Air dua, ayam 5 ketul dan sos Cheezy Onion tu 3..

9 comments:

  1. bg sy dan anak2 tak sedap sbb yg cheezy dulu lg sedap .... hat ni masam dan masin
    taksedap .. lain org lain seleranye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak sha pun makan sikit je.. Pastu dia muak..
      memula je ok..

      Delete
  2. Drpd aritu nak try tp x try2 lagi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah Yien.. Sha pun lama dah nak cuba baru nie dapat try..

      Delete
  3. Hahaha, sedap mula2, bila dah start ketul ayam kedua dh muak dah. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah Mai.. memula je laju.. Lepas tu terus slow.. tapi makan dengan fries sedap..

      Delete
  4. sos dia pekat, kalau cair sikit sedap kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin kot Zaf.. Nanti kita cairkan dia sikit..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI