Thursday, August 30, 2018

Air Green Tea

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang peminat green tea.. Tak kisah dalam bentuk apa pun mesti Sha nak cuba.. Selalu Sha beli jenama Goodday.. Sedap dan tak manis sangat.. Kelmarin masa termasuk dalam 7Eleven, terjumpa air Green Tea jenama Starbucks.. Dalam botol kaca.. Sebelum ini Sha pernah beli yang Black Tea (kurang kena dengan selera Sha).. Ada juga flavour Coffe dan Mocha.. Yang ini, nantilah cuba.. Kali ini kita cuba Green Tea dulu.. Harga RM11.90 tapi masa Sha beli ini ada diskaun RM1.. 
Matcha dari Starbucks dan Green Tea dari Goodday..

Review Sha: Sedap dan berbaloi bayar mahal.. Tak manis dan tak muak minum.. Seriuslly memang sedap dan Sha akan beli lagi..

 
Yang ini memang Sha rajin beli.. Murah dan sedap.. 

20 comments:

  1. wow nak try jugaklah matcha Starbucks

    ReplyDelete
  2. green tea ni akak tk brp tp yg dkt boat noodle bole juga minum..tp ada certain tmpt tk brp kena ngan tekak

    ReplyDelete
  3. Dd kalau green tea milk macam ni boleh lagi kalau green tea kosong memang tak suka hihi!

    Susu goodday tu dd suka yang flavour honey. Sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun suka yang flavour honey tu.. selalu gak beli.. sebab tak manis..

      Delete
  4. bukan peminat green tea tapi adik suka minum

    ReplyDelete
  5. tak tahu pun susu goodday ni ada banyak flavor..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah makin banyak Tiara.. Ada flavour Honey juga..

      Delete
  6. ni kalau kawan ekin tahu, mesti dia beli.. dia memang peminat green tea.. ekin pulak suka coklat.. hihihi

    ReplyDelete
  7. wah sha yang goodday tu tak pernah jumpa pulakk.. green tea pun favorite jugak ni hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try tengok dekat Petronas wani.. Sha selalu beli dekat Petronas..

      Delete
  8. sy terbuang botol starbucks tu. kalau tau sy redeem kt kaunter bleh dpt diskaun RM5

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »