Wednesday, August 15, 2018

Aplikasi TGV Cinema

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha pernah kongsikan mengenai TGV Movie Club Card kan.. Boleh baca di SINI.. Hanya perlu bayar RM30 dan ada dapat macam-macam kelebihan.. Dengan kad ini juga anda boleh kumpul point dan tebus.. Untuk maksimumkan lagi penggunaan kad ini, anda perlulah muat turun aplikasi TGV Cinema di telefon pintar anda.. Barulah berbaloi-baloi.. Tambah sekarang zaman teknologi lagilah mudah dan pantas.. Tak payah nak buang masa beratur di kaunter untuk membeli tiket ataupun snek.. Caranya mudah sahaja.. Daftar jadi ahli MovieClub sama ada secara atas talian ataupun di kaunter TGV.. Owh ya lupa pula.. Untuk kad MovieClub itu, kena bayar RM30, renew pun RM30 juga..

https://www.tgv.com.my/movieclub/
Daftar online pun boleh.. Nanti collect je kad tu dekat mana-mana TGV..

Muat turun aplikasi TGV Cinemas melalui Google Play ke telefon pintar anda..

 
Ini adalah paparan aplikasi TGV Cinema melalui telefon pintar..
Pilih dekat MovieClub yang ada logo Love tu..
 
 
Login menggunakan email yang anda daftar..
 
 
Lepas login akan keluar paparan ini.. Pilih dekat MovieClub Treats itu..
 
 
Ada lebih kurang 8 filem yang boleh dipilih dengan harga tiket yang istimewa..
Sehingga ke hari entry ini dikeluarkan ada filem Our House, Siberia, Karwaan, The Cured, Hotel Transylvania 3, Mamma Mia, Ant-Man dan Skyscraper.. Kalau couple seat baru RM20+RM2 (Normal RM28) Seat biasa/premium pun RM20+RM2 (normal RM24) ini untuk dua seat.. 
Mungkin kalau seat biasa tak nampak sangatlah bezakan tapi RM2 still duit juga kan.. Bukan wayang je murah, F&B pun murah tau kalau beli online..
 
 
Dah beli, pembelian tu akan duduk dekat History.. Nanti bila sampai wayang, cuma perlu pergi dekat history dan klik dekat show yang kita nak tengok..
 
 
Tunjuk QR Code tu.. Nak amik F&B pun cuma perlu tunjuk atau bacakan no booking tu dekat kaunter xpress.. Tak payah nak beratur panjang-panjang..

Memang mudah dan pantaskan..

10 comments:

  1. senang guna apss tu kn..tkpayah nk beratur..just scan je

    ReplyDelete
  2. tq for sharing..lamanya tak pi tgk wayang

    ReplyDelete
  3. terbaek. mudah nak beli lepas ni..

    ReplyDelete
  4. rasanya siapa yang suka tengok wayang boleh lah buat macam nie..macam MN nie 4 tahun sekali tengok wayang hahahaha

    ReplyDelete
  5. mudah sekarang ada macam ni...

    ReplyDelete
  6. senangla nak booking tiket TGV lepas ni

    ReplyDelete
  7. so far sy cuma register kt web site je. tu pun sbb nak bli tiket on9 hahaha

    ReplyDelete
  8. aida join club MBO.
    sebab tgv takde yg berdekatan.
    but, ni adalah sesuatu yg inovatif.
    memudahkan. then, ada byk kelebihan.

    ReplyDelete
  9. dah mudah sekarang ni kan..dihujung jari jer...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »