2018 Reading Challenge #7 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, August 2, 2018

2018 Reading Challenge #7

Assalamualaikum..
Hye semua..

Julai ini Sha mulakan pembacaan dengan agak rancak.. Lepas tu slow balik.. kikiki.. Biasalah sejak akhir akhir nie mood macam weng sikit.. Tapi bacaan online macam dekat Portal Ilham, Page dan Group FB, Sha rajinlah.. Cuma tak review.. Tapi ada satu novel online Sha review.. Yang ini memang best.. Tajuknya Lelaki Langit Bumi.. Nak baca? Klik je SINI.. Sha ada share pasal Novel online Lelaki Langit Bumi ini dekat SINI..

Antara bacaan Sha untuk Julai ialah:-

22 comments:

  1. Selamat membaca.. ejulz kalau membaca perlu fokus yg tinggi. hehe

    ReplyDelete
  2. wah banyaknya sis baca.sis suka genre apa ? saya suka baca novel online dekat watpad je takpernah lagi try kat ilhamku. by he way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe #722

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha suka genre seram, thriller, komedi romantik dan psiko.. Tapi baca je buku selain dari genre ini.. ikut mood.. Wattpad sha singgah juga baca cuma tak rajin.. Lebih suka baca buku fizikal ataupun melalui PNM e-Reader..

      Delete
  3. wahhh byknya buku yang akak dah baca..hebat kak..

    ReplyDelete
  4. Wahhhhhh! Akak bagi standing ovation hikhikhik. Dahsyatttttt!

    ReplyDelete
  5. Eh lupa pula, terima kasih ye Sha sudi baca Lelaki Langit Bumi. Thanks so much sebab sudi ‘turun naik’ bersama Diha dan Ariyyan. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
  6. mostly buku2 ni genre apa Puan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thriller, seram, cinta, komedi romantik dan kekeluargaan..

      Delete
  7. Sha, lea dah x bergerak goodsread... Tolong la lea.. hahaha

    ReplyDelete
  8. tak rajin nak baca novel online sekarang

    ReplyDelete
  9. sikit je lagi tu kaksha nak capai target!

    ReplyDelete
  10. nah!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum sha. Maaf saya tanya. Sha jual novel preloved ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.. sebelum ini memang ada jual preloved tapi dah tak banyak yang tinggal.. Selebihnya Sha buat koleksi peribadai..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..