Diari Mat Despatch: Naluri Ayah oleh Bahruddin Bekri - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, July 17, 2018

Diari Mat Despatch: Naluri Ayah oleh Bahruddin Bekri

Assalamualaikum..
Hye semua..

Diari yang sempoi dan mengujakan.. Ada 5 siri untuk Diari Mat Despatch ini.. Buku yang Sha baca ini buku kelima.. Pasal naluri seorang ayah.. Ayah kepada Mat Despatch ini.. Memang menarik bila penulis menerangkan sisi seorang ayah yang menyayangi anaknya namun tidak tahu macam mana mahu meluahkan perasaan itu.. Sangat seronok dan bermanfaat..

Kita selalu sangka yang ayah tak sayang kita, tapi sebenarnya mereka tak tahu macam mana nak luahkan perasaan itu.. Itu je..

Sha baca pada 13.07.2018 dan selesai pada 16.07.2018.. Padahal nipis je buku ini.. Tapi banyak gangguan kan tu yang lambat habis.. Gangguan berbentuk makanan.. Hahaha..

(ebook - PNM e-Reader)

3 comments:

  1. banyak gangguan..hihi..bapa jrg tunjuk perasaan sayang pada anak2, tapi anak2 tau, deep inside the heart, kasih sayang ayah sangat besar..

    ReplyDelete
  2. Comel je cover buku tu.
    Kasih ayah tiada sempadannya. Besar pengorbanan mereka dekat kita.

    ReplyDelete
  3. ayah memang jarang cakap sayang dia tapi dia tunjuk melalui perbuatan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..