Thursday, July 19, 2018

Imani & Action Songs

Assalamualaikum..
Hye semua..

Imani terlibat dengan pertandingan Action Songs peringkat Sekolah.. Mula tu macam tak percaya je bila cikgu dia cakap, dia yang offer diri.. Bila dah tengok latihannya memang nampaklah dia bersungguh.. Tapi bebudak kan, ada la masanya macam main-main.. Disebabkan pertandingan dah dekat, Isnin dengan Selasa kelmarin Sha kena bawa Imani ke sekolah pukul 6 petang untuk latihan.. Layankan jelah.. Bukan selalu kan.. Tu belum lagi nak mencari Legging dan juga Inner hitam.. Jenuhlah nak pusing Tanjung Malim dan Slim River.. Pertandingannya dah dekat pula itu..

Action Songs ini "Children's Music that Calls for Movement, Participation and Dance"..
 
Berlatih atas pentas sebab hari ini (18.07.2018) nak buat persembahan.. Latihan last sebelum pertandingan..

8 comments:

  1. tahniah amani..die yg offer nk join tu..slalunya kebanyakan bdk ni pemalu nk join wat persembahan kt atas stage kn

    ReplyDelete
  2. Good luck imani... Do your best.

    ReplyDelete
  3. Bagus imani, suka tau kalau anak2 kecil pandai buat persembahan, beri dia keyakinan sebenarnya tu...good job!

    ReplyDelete
  4. wah bagusnya imani siap offer diri lagi tu, semoga berjaya dengan persembahan imani ye

    ReplyDelete
  5. bagusnya imani tak takut join aktiviti macamni :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »