Novel Online - Lelaki Langit Bumi (Bab 29-1) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, August 1, 2018

Novel Online - Lelaki Langit Bumi (Bab 29-1)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Mula-mula, Sha nak ucapkan ribuan terima kasih dekat Kak Farah sebab sudi letakkan blog Sha dalam Novel Online Lelaki Langit Bumi (Portal Ilham).. Penampilan istimewa Blog Sha di Bab 29-1, Disiarkan pada 01.08.2018.. Tengok.. Tengok.. Betapa terujanya Sha bila dapat mesej daripada Kak Farah pasal penampilan istimewa ini.. Terus buka, baca dan buat entry dekat blog.. Teruja.. Terharu dan sangat-sangat berterima kasih.. Ini dah jadi satu promosi secara percuma untuk Blog Sha.. Tu yang buat Sha lagi terharu.. Review Sha masa mula-mula baca Novel ini boleh tengok SINI..

Novel Lelaki Langit Bumi ini sangat ohsem tau.. Ohsem bukan sebab penampilan istimewa blog Sha.. Tapi ohsem sebab jalan cerita dan watak yang dibina.. Sha paling suka watak Diha Aafina (#teamdihaafina).. Jarang sangat-sangat Sha jumpa watak macam Diha ini dalam novel.. Polos, main redah je, tenang dan sangat Redha.. Bukan senang tau nak buat watak macam Diha ini.. Dalam realiti ada tapi susah nak jumpa.. Bila Baca Lelaki Langit Bumi ini rasa perasaan teruja nak tahu tindakan Diha dalam memenangi hati Ariyyan dan juga bagaimana Diha nak menempuh hidup di negara orang bersama seorang lelaki asing yang sangat popular dan baru lepas kematian isteri yang sangat dicintai.. Cerita cinta tapi bukan cerita cinta tipikal.. Pada yang sukakan kelainan dan minat cerita cinta, memang Sha cadangkan untuk baca dan tinggalkan komen anda sokong #teamarriyan atau #teamdihaafina..

https://www.facebook.com/farrahaidafahmy/posts/10155871894633845
Kak Farah siap mention dekat Facebook lagi tau pasal special chapter untuk Blog Sha ini..

5 comments:

  1. Speechless 😶 Terharu sangat-sangat! Domo arigato, Sha for this review. Akak sangat-sangat hargainya. I really glad that you like LLB. Thanks for being part of the LLB and #teamdiha 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkih i mean #teamdihaafina 😊
      Dah tua, hashtag sendiri pun susah nak ingat!

      Delete
  2. tak sempat nak baca lagi novel online ni, tahniah dapat promote blog free hihi

    ReplyDelete
  3. wahhh sokongan melangit ni👍

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..