Saturday, August 25, 2018

Secret Queen Makers

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha ada share pasal drama 7 first Kisses yang mempromosikan Lotte Duty Free Shop (Boleh baca SINI dan SINI), kali ini diorang keluarkan drama yang kedua pula bertajuk Secret Queen Makers.. Kali ini ada 6 pelakon/penyanyi dalam drama pendek ini.. Menarik sebab mereka mempromosikan kedai barangan bebas cukai dengan cara yang ohsem.. Cubalah tengok.. Serius menarik.. Dia macam ada misteri misteri sikit..

Pelakon
  • Go Won-hee
  • Lee Joon-gi  (Ep. 6) Her Transformation Begins
  • Chansung (Ep. 1-2) Fateful Encounter
  • Leeteuk (Ep. 2-3) The Grim Reaper? The Messenger of Beauty!
  • Hwang Chi-yeul (Ep. 3-4) In Search of Lost Time
  • Chanyeol (Ep. 4-5) It's The First Time I Meet a Girl Like You
  • Sehun (Ep. 6-7) An Unexpected Gift
  • Jin Hye-won
Lotte Duty Free Season 2: Secret Queen Makers
Also Known As: Kwinka Meikeo
KWebDrama | Romance, Life | 7 Episodes | 4 Jun 2018 - 19 Jun 2018

11 comments:

  1. cerita pendek eh? ok nak tengoklah!

    ReplyDelete
  2. rajinnya akk layan korea..hehehe

    ReplyDelete
  3. aida bab drama kpop ni amatlah tak arif.
    sebab tak tgk, sha :)

    ReplyDelete
  4. Wow biasa bebas cukai ni barang borong sedap nak beli hihi

    ReplyDelete
  5. dahsyatnya depa labur billion2 won utk marketing duty free shop..

    ReplyDelete
  6. Leeeeeteuk !! da habis army kena active balik.

    ReplyDelete
  7. akak belum lagi jd peminat cerita Korea tapi kalau anak buka..join jer la sekali..hehe

    ReplyDelete
  8. pergghhh ada leeteuk dengan chansung!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »