Saturday, April 4, 2020

Day 18 | Kawalan Pergerakan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Hari ini masih diberikan peluang untuk bernafas dan melihat yang tersayang.. Pagi ini agak terlewat bangun sebab mencuba isi permohonana Bantuan Prihatin Nasional.. Menunggu laman sesawang tu berpusing-pusing dari satu page ke satu page dekat 2 jam.. Sudahnya pukul 2 lebih baru selesai.. Harapnya adalah rezeki.. Aamiin..

Alhamdulillah dapat pinjam lagi dua buku yang tengah hot di PNM e-Reader.. Satu seram dan satu lagi novel tarbiah.. Jomlah #DudukRumahBacaBuku

7 comments:

  1. Waalaikumussalam. Semoga dipermudahkan segala urusan kita sepanjang tempoh PKP ni. Aamiin

    ReplyDelete
  2. Insyaallah ada rezeki tu.. Uik boleh pinjam ke buku?

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki Sha... Insyallah...

    ReplyDelete
  4. Ehhh... boleh ehh pinjam buku... Tapi buku kat umah SS pon tak abis baca... Baru tengok pengenalan jek dah ngantuk... Acaner ni SS nak jadi ulat buku macam sha ni? Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  5. memula nak isi permohonan. tapi, tak jadik, sha.
    asben kata - "tak payah la. ramai lagi keluarga yg perlu kan bantuan tu, kita survive lagi...".
    aida folo la nasihat asben tu.
    then just check, sebab aida pembayar income tax kan, tak lulus.
    nak la klik rayuan. pun asben tak kasik hi hi hi...
    aida kalau dpt, RM1k jugak. lumayan!

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan semuanya untuk Sha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »