Wednesday, April 1, 2020

Goodreads | Reading Challenge Mac 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bawah ini merupakan tajuk buku dan ebook yang berjaya Sha baca.. Banyak sebab bermula 18 Mac 2020 seluruh rakyat Malaysia dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan.. Maka Sha menghabiskan masa dengan membaca sebanyak yang boleh.. Tak sangka.. hehehe.. Kebetulan dekat PNM e-Reader pun banyak buku baru dan best-best yang ditambah untuk dipinjam pembaca.. Memang puaslah membaca..



Senarai buku:-

14 comments:

  1. ohmennnn menariknyaaaa buku2 semua tu...Ai is jelessss..Sy punya yang beli sebelum PKP baru2 ni baru je habis baca all 24 books..so skrg takde stok buku baru atas rak. Tak minat sgt baca online lagi suka pegang dan sentuh buku2 bila baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Sha memang baca semua.. ebook dan buku fizikal.. ☺️☺️

      Delete
  2. goodreads kak sha ni perlu bayar ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah.. apps ini untuk rekodkan bacaan, bagi review dan bintang pada buku..

      Delete
  3. aduiii jelesnya..laju nau dia kasik perabih baca buku

    ReplyDelete
  4. saya baca novel sampai tertidur kak sha, susahlah nak habiskan satu buku sekarang ni tengah dalam fasa reading slump. last2 layan drama je la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila sampai masa slump ini, memang tak mampu nak membaca Tiara..

      Delete
  5. waa..dah 73 buah buku dah..terbaiklah

    ReplyDelete
  6. Kalau ada anugerah nilam untuk dewasa confirm tiap2 tahun Sha yang tapau

    ReplyDelete
  7. saya ni dok ngulang buku sama jaaaa.. dah lama tak beli buku fizikal.. yang e-book pun baca wattpad jelah hahaha

    ReplyDelete
  8. Ya allh Sha.. byk.tu
    ..akak ni buku yg bertahun Beli pun X baca lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »