Saturday, April 4, 2020

Performance Blog KasihkuAmani Mac 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Antara entry yang Sha cuba buat secara konsisten walaupun kadang macam terlupa.. Hehehe.. Harap masih tak terlewat nak berkongsi mengenai performance blog Sha..

Peningkatan berlaku pada followers sebanyak 3 orang.. Hehehe.. Lebih pada satu tetap banyak.. Post dan komen juga ada peningkatan..

 All time view tu je meningkat..

View untuk bulanan ini jatuh.. Sedih.. 
Dari 19.3K jatuh terus ke 15.8K je.. Takpe.. Terus bersemangat update dan blogwalking..

Nampaknya musim PKP ini ramai yang mencari review drama, 4 review drama berada dalam carta diatas.. Nampaknya Malam Tahlil Suhaila Balik kembali merampas takhta.. Tak sangka drama ini kekal bertahan dalam carta.. Kranberi tu dah jatuh no 5.. hehehe.. Kursus online dan juga info mengenai ebook online di PNM e-Reader pun berada di dalam carta.. Resepi ada satu je.. 

 Wah.. ramai yang cari pasal novel, drama dan juga makanan.. Amazon tu apalah agaknya..

Untuk bulan lepas berjaya naikkan entry dari 80 kepada 100 lebih.. Yeah!!

21 comments:

  1. Terbailah kakkk. Semoga terus konsisten ye.

    Jemput join segmen kami :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-blogbabyshambles.html

    ReplyDelete
  2. terbaik..kita pun nk kena konsisten balik ni..lemau rasa badan pkp ni.haha

    ReplyDelete
  3. time memerap dalam rumah ni orang banyak layan drama..hehe
    happy blogging kak sha :)

    ReplyDelete
  4. jangan give up Sha..actually tinggi tu pv Sha

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalam. Fighting! 💪

    ReplyDelete
  6. Wow! Hebat hebat! Keep update ok!

    ReplyDelete
  7. Semoga terus konsisten menulis blog, Kak Sha.

    ReplyDelete
  8. ni check kat mana ye Sha?
    bagus plak data nya.

    ReplyDelete
  9. keep it up kak.. sy suka semangat akak update hari2 sampai byak gitu.. huhu sy tak mampu..apapun yg penting konsisten kan.. selamat berpuasa ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »