Monday, April 20, 2020

Komik | Pahang, Koi Datang! oleh Khazimi Pahmin

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buku yang sangat ohsem.. Kalau rasa nak mengembara ke Pahang, bolehlah dapatkan buku ini.. Memang sangat berbaloi dan membantu.. Musim-musim PKP ini, buku ini boleh mengubati rindu pada kembara perjalanan ke Pahang.. Tak dapat pergi secara realiti, kita pergi dengan imaginasi.. Memang best sebab buku ini dalam bentuk bergambar dan berwarna warni..

Sha baca dan selesai pada 19.04.2020..

Koleksi peribadi Sha..
Published May 2017 by Lejen Press

3 comments:

  1. Travel musim PKP macam ni lah. Haha

    ReplyDelete
  2. Tak pernah tahu pun kewujudan buku ni walaupun saya orang Pahang­čśů.

    ReplyDelete
  3. cantiknya cover buku lukisan macam ni. dalam dia ada lukisan juga ye kak sha?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »