Wednesday, April 1, 2020

Filem | Bloodshot (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem lakonan Vin Diesel ini memang menarik.. Sha suka bila dia buat muka berlagak lepas dapat tahu kekuatan dia.. Memang sesuai sangatlah dengan muka dia.. Nampak real dan power.. Mula tengok filem ini nampak macam tipikal je.. Askar mati dan dihidupkan semula untuk jadi askar yang lebih power.. Tapi rupanya konspirasi menggunakan askar untuk kepentingan peribadi.. Memang sengallah.. Manusia tak pernah berhenti untuk cuba jadi tuhan.. Ish.. Ish.. Yang penting, hero tetap menang.. hahaha..

Owh ya.. Pesanan penaja, jangan tengok dengan anak ye.. Ada sedikit babak lucah and seksa.. Sikit je.. Tapi tetap tak sesuai..

17 comments:

  1. Abe kie tgok kat apps je. Install di android box n sambung kat tv. Maklum la musim ni x leh kuar

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikiki.. Sha pula tengok online je abam kie..

      Delete
  2. waa.. kite tak tengok lagi ni.. malam nanti sebelum tido boleh layan jap..

    ReplyDelete
  3. Hahaha ada pesanan penaja siap ya. tapi cerita vin diesel memang gitu dak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena buat pesanan penaja tu.. risau mak ayah tertengok dengan anak-anak.. tambah dekat online memang tak ada potong-potong punya..

      Delete
  4. tak pernah lagi tengok movie ni

    ReplyDelete
  5. Ada babak macam tu nak tengok dengan parents pun malu. Haha

    ReplyDelete
  6. Menarik juga ni.. nak.tgk.muka sengal.dia tu

    ReplyDelete
  7. Nak tengok jugak lahh... He He He..

    ReplyDelete
  8. yes. dah tgk dah.
    kesian dia, kan. rupanya dah 5 thn berpisah dgn awek.
    bayangan rekaan semata-mata oleh individu yg nak balas dendam :(
    nasib baik la ada yg membantu.
    nice movie. seronok abis.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »