Friday, April 10, 2020

Day 24 | Kawalan Pergerakan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. PM tambah lagi PKP.. Sha bukan apa.. Risaukan anak-anak.. Mereka bukan pandai jarakkan diri ini... masih dalam umur bersuka ria kan.. Hari ini masih biasa dengan rutin harian.. Masak, mengemas, membasuh dan jadi cikgu.. hehehe.. The garang cikgu ever.. Cuma hari ini tambah satu lagi extra kena buat.. Confrence dengan bos dan rakan sekerja.. Sarung tudung je dan tempek bedak.. Yellah nampak muka je pun.. Bukannya nampak badan ke apa.. Next week pun akan ada lagi rasanya nie.. Okay je.. Memang waktu kerja kan..

Minum petang hari ini.. Alhamdulillah.. Donut tu beli dengan jiran.. Sebiji 40 sen..

7 comments:

  1. Kalau dilanjutkan lagi raya, pun dalam PKP nampaknya

    ReplyDelete
  2. anak saya bergembira dia tahu extend..mak dia yang separa mereng hahahah

    ReplyDelete
  3. marila kita sambung berhuhuhu dirumah
    tapi semua ni untuk kebaikan kita..

    insyallah. ujian sikit nanti2 Allah kasi rahmat pula =)

    ReplyDelete
  4. tak apa extend pun..sebab kes baru covid 19 tak menunjukkan berkurang pun..maknanya virus masih ada lagi di sekeliling

    ReplyDelete
  5. aida pun happy PKP diteruskan.
    selamat la kita dari djangkiti.
    sebab ramai yg degil , sha, ada simptom tapi berjalan merata!!!

    ReplyDelete
  6. Wah untung Ada jiran jual.kuih

    ReplyDelete
  7. Jiran jual kuih leh beli jew🍩🍩

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »