Monday, June 17, 2019

Pageview Blog KasihkuAmani #5

Assalamualaikum..
Hye semua..

Terkejut.. Sangat-sangat terkejut.. Pageview naik gila-gila.. Memang tak sangkalah.. Paling banyak pun sebelum ini dalam 1 ribu lebih je, itupun tahun 2017 (boleh tengok SINI).. Tapi kali ini, pergh!! sampai 4 ribu lebih.. Musykil pun ia.. hehehe.. 

Pageview pada 17.06.2019..
Tak sangka semalam pageview Sha naik sampai 4 ribu.. Hari ini dalam sejarah.. Yang dasyat tu, entry pasal filem Pokemon yang paling tinggi.. 3 ribu lebih tu.. Ini pukul 10 pagi.. 

20 comments:

  1. fuhhh dashat sampai 4k! Tahniah kaksha

    ReplyDelete
  2. wowowo..bestnya pageview yang tinggi tinggi ni...iolss asyik sendu senduk je...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seseklai je berjaya dapat pageview bebanyak nie.. hehehe

      Delete
  3. Tahniah.. kdg2 entri yg kita tulis santai2 tu x sangka akan meletop .. hehe..

    ReplyDelete
  4. Wow! mestilah excitedkan.
    Mrs. A selepas tukar template baru ni PV lagi sendu ingatkan lebih baik tapi sendu senduk bak kata Azian Khalil

    ReplyDelete
  5. ramai yg belum tgk pokemon kot tu yg cr review n terjumpa kt blog ni

    ReplyDelete
  6. Banyak Tu sis... tahniah 👍

    ReplyDelete
  7. Tahniah,Kak Sha. Semoga terus rajin mengupdate blog.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »