Friday, June 7, 2019

Harold's Bread, Mydin Meru

Assalamualaikum..
Hye semua..

#ceritasemalam
Kalau ke Mydin Meru, memang suka menyinggah di sini.. Beli Portuguese  Tart dan Japanese Light Cheese.. Cuma kali ini Sha belikan Amani dan Imani Kek Blueberry Cheese 1 potong.. Beriya mereka meminta nak kek.. Bila tanya, masing-masing rambang mata.. Sudahnya bagi dua pilihan sahaja dan akhirnya mereka pilih kek ini.. Sedap dan menarik.. Harga pun okay untuk sepotong ini..


14 comments:

  1. Kalau balik kpg, selalu singgah yg kt RTC Gopeng..sedap2 kek & pastri harold ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat RTC Gopeng ada ye.. bolehlah cuba singgah nanti..

      Delete
  2. terliur nya tengok blueberry diaaa... tengok gambar pun dah sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. Tapi sha tak sempat nak rasa.. tau-tau je dah habis bebudak tu makan..

      Delete
  3. Saya tak pernah jumpa lagi Harold's brrad ni.

    ReplyDelete
  4. masa balik haritu singgah Harolds Bread jugak beli chocolate mousse dengan red velvet dia. Murah & sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. murah dan sedap.. pilihan pun banyak..

      Delete
  5. melaka takde harolds bread ni.
    aida biasa jumpa kat mydin s2.
    tapi tu la. few times gi, ada lalat terbang dlm kabinet roti nyer.
    hadoi lah :(

    ReplyDelete
  6. ada ke cawangannya kat sini?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »