Thursday, June 13, 2019

Shopping di Shopee #5

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bershopping lagi Sha di Shopee.. Semuanya sebab cari kat kedai dan pasaraya kat area rumah Sha nie tak ada.. Maka jomlah menengok di Shopee.. Mulanya nak beli pes Tom Yam Thai je.. Tapi bila dah melihat-lihat tu, terus terbeli yang lain sama.. Hehehe.. Sha beli di kedai yang sama, jadi dapatlah tebus pos percuma.. 

Pembungkusan yang ohsem.. Siap bubble wrap berasingan untuk dua botol tu..

Pes Tom Yam Thai dan Ovomaltine yang jadi kegemaran kami sekeluarga..
Pes - RM17.50
Ovomaltine - RM22.00

Maggi-maggi tomyam yang Sha beli sekadar untuk merasa.. Hehehe.. Setiap satu perasa tu ada 2 bungkus.. Nanti encik suami mesti nak rasa sama.. Jadi belilah extra.. hehehe..

8 comments:

  1. Oh! wow! Mrs. A tak pernah lagi shopping barang makan kat Shoppee.
    Menarik juga tu

    ReplyDelete
  2. Ayu pun guna rempah tom yam tu..sedap. wat nasi goreng pun sedap.
    maggi siam kan? tak pernah cuba pun...dap ke?

    ReplyDelete
  3. tomyam paste tu mmg sedap...FIL beli ms blk klate....yg maggi thai pack merah tu pernh bli ngan opismates mmg sedap buat kerabu maggi

    ReplyDelete
  4. Ovomaltine tu coklat bubble ke? Ingatkan ovaltine mula2 tengok..

    ReplyDelete
  5. Byk barang makanan siam.. bagus shopping kat Shopee..

    ReplyDelete
  6. megi merah tu sedap buat kerabu megi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »