Sunday, June 16, 2019

Sampul Duit Raya 2019 #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam dah share sampul duit yang Sha dapat.. Kali ini nak share sampul yang anak-anak dapat.. Bermacam-macam corak ada.. Yang Sha kongsikan kat bawah ini antara yang paling menarik di mata Sha.. Suka tengok corak yang pelbagai.. Paling menarik dari Adabi dan Affin Bank..




Sampul Adabi ini pun ohsem..


Paling suka design ini.. Cantik..


Sha shopping juga dekat TF ini tapi tak dapat pula sampul duit raya ini.. Ish..




12 comments:

  1. Om suka yang adabi & atm punya sampul raya.... lawo

    ReplyDelete
  2. ray suke tgk sampul yg cantik2 tp x menyempat nak simpan sbb tahu tau tau je hilang XD

    ReplyDelete
  3. Tahun ni dapat sikit sampul duit raya... nasib baik ada supplier tetap

    ReplyDelete
  4. Untuk kanak-kanak upin ipin tu rasanya 80 peratus sentiasa ada di mana-mana..hehehehe.

    ReplyDelete
  5. Cantik-cantik sampul raya. suka sampul yang keras

    ReplyDelete
  6. Tak kisah apa design sampul raya
    Yang kisah isinya.

    ReplyDelete
  7. comel lah sampul adabi, sama jugak dengan atm punya

    ReplyDelete
  8. cantik2 sampul duit raya sekarangkan

    ReplyDelete
  9. Satu pun takde yang sama dengan Mrs. A hehehe...

    ReplyDelete
  10. semua lawo lawooo! tapi paling suka yang Adabi tu hehe

    ReplyDelete
  11. yg adabi tu mmg lain drpd yg lain...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »