Thursday, June 13, 2019

Domino's: Ayam Haseyo

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam Sha ke Perpustakaan Negara untuk pulang dan pinjam buku.. Masa dalam perjalanan balik tu, singgah Saba Restaurant di Dataran Jelatek nak bungkus nasi Arab.. Ternampak pula Domino's.. Terus teringat ayam tu.. Singgah lah beli.. Nak rasa punya pasal.. Ramai yang kata pedas.. Bila Sha makan, okay je.. Tak adalah pedas sangat.. Encik suami kata, rasa pedas tu kat bibir.. Bukan kat lidah.. Jadinya.. Sha makan tak bagi kena bibir.. hehehe.. Okaylah rasa dia.. Tapi nak beli lagi, tak lah kot.. Hehehe..

Sha beli dan bungkus bawa balik...

18 comments:

  1. yg lastyear pedas..yg thn ni tk pedas sgt..sbb yg lastyear merah color die

    ReplyDelete
  2. lama dh tak layan dominos... tgk color pun tak berapa nampak pedas hehehe...

    ReplyDelete
  3. so far belum pernah rasa lagi 😊

    ReplyDelete
  4. Tak try lagi, tapi arini plan nak makan kat Dominos..boleh try teruslah..

    ReplyDelete
  5. Jarang beli sude dish kalau beli dominos. Beli pizza je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. Akak pun jarang juga beli dominos nie.. Kalau terjumpa dan teringin nak rasa baru nyinggah beli..

      Delete
  6. Kannn.....cuba sekali jadi laa, nak repeat order ni lg tu tak la kot 😬

    ReplyDelete
  7. Cheery pun dah Beli Rasa..xbape nak berkenan. Xkena dengan tekak mungkin. Lastly suami yg kena habiskan hahaha

    ReplyDelete
  8. tang mana yang pedas tu? x nmpk cili pn? heheeh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »