Monday, June 24, 2019

Ratu - Faizal Tahir

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tertarik dengan tajuk dan memang minat Faizal Tahir ini.. Sekali dengar terus jatuh cinta.. Layan pula bila dengar slow dari FT ini.. Suara dan muzik lagu ini ngam.. Lirik dia pun ohsem.. Dengar pagi-pagi rasa membuai-buai perasaan, bila dengar memalam ini memang feeling habislah..


mungkin tiba sudah masa
untuk ku bicara
mungkin tiba sudah waktu
untuk kamu tahu

lama sudah ku sembunyi
ku simpan sendiri
ku harap kau memahami
bila kau ketahui

maafkan aku tak termampu
membohongi lagi diriku
tiada yang lebih aku mahu
selainmu
jadi ratu hidupku

maaf aku tak mampu
menyakiti diriku
tiada lagi aku mahu
hanya kamu
jadi ratu hidupku

what if
had never met you
what if

what if
had never met you
what if

sungguh tak ku sedari
waktu yang berlalu
berlalu pergi denganmu
tinggalkan diriku

ku akui sesungguhnya
aku telah jatuh
dan tak pernah ku rasai
sakit yang begini

maafkan aku tak termampu
membohongi lagi diriku
tiada yang lebih aku mahu
selainmu
jadi ratu hidupku

maaf aku tak mampu
menyakiti diriku
tiada lagi aku mahu
hanya kamu
jadi ratu hidupku

i am too hurt
to fall in love againn
i am too hurt
to fall in love againn

maafkan aku tak termampu
membohongi lagi diriku
tiada yang lebih aku mahu
selainmu
jadi ratu hidupku

maaf aku tak mampu
menyakiti diriku
tiada lagi aku mahu
hanya kamu
jadi ratu hidupku

i am too hurt
to fall in love againn
i am too hurt
to fall in love againn

8 comments:

  1. Saya tak tahu pula Faizal Tahir ada lagu baru. Nak carilah nanti.

    ReplyDelete
  2. sedap lagu ni, lagu FT semua best..hehe

    ReplyDelete
  3. sy pun suka lagu nie.. selepas lagu menang..

    ReplyDelete
  4. Lama tak dengar tentang FT ni..suka FT tak kiralah solo atau berduet dengan Dato Siti..dan lagu beliau biasanya memang best.

    ReplyDelete
  5. Nt nk dgr Betul2 lagu ni, tak perasan lgu yg mana satu

    ReplyDelete
  6. terus cari you tube lepas sha share sini hehe

    ReplyDelete
  7. Lagu ft mmg power semuanya

    ReplyDelete
  8. baca lirik je dah terasa mendayu2 ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »